Bedrijfsgeschiedenis Afdrukken

Een stukje geschiedenis

Joep Dost is in 1978 begonnen als zelfstandig chauffeur en doet dit tot op de dag van vandaag, ondanks zijn 77 jarige leeftijd, nog steeds met heel veel plezier. De bedrijfsleiding ligt bij Steffan Dost en samen zijn zij de directie van Dost Transport B.V.

Joep heeft in de vele jaren als zelfstandig chauffeur veel ervaring opgedaan en voor vele verschillende transporteurs in Nederland gereden. Joep heeft door heel Europa gereden, van Spanje tot Noorwegen en van Engeland tot Roemenie, en heeft van alles en nog wat vervoerd, sinaasappels, augurken, aardappelen, stukgoed, kleding etc.
Het rijden op Italie blijft echter zijn grootste passie! In zijn jaren als internationaal chauffeur, heeft hij  ook veel ervaring in de kledingbranche opgedaan en is zich hierin gaan specialiseren. Met zijn kennis en ervaring staat hij zijn zoon dagelijks met raad en daad terzijde, waardoor er een behoorlijke vakkennis binnen het bedrijf aanwezig is. En daar zijn we meer dan blij mee.

Erg leuk om te horen zijn zijn "stoere" verhalen over wat hij zo al beleefd heeft. Zijn ervaringen zijn voor ons heel waardevol. Als je hem tegenkomt, vraag hem dan maar eens naar het zgn. “chauffeurskaartje” maar zorg dan wel, dat je een uurtje of zo over hebt!